Babysalmesang efterår 2019

BØRN ER FØDT MUSIKALSKE

Babysalmesang er musikalske oplevelser og vellyd for små ører.

Vi skal synge nogle få udvalgte salmer og sange, der er skrevet til de musikalske stunder, I har derhjemme.

Det lille barns sanser skal stimuleres, så vi skal blandt andet opleve orglet i kirkerummet - også ude i krogene.

Musik skaber glæder, og selv helt små børn vil ganske hurtigt kunne genkende de salmer, vi synger.

Alle de melodier, vi får ind i øret, vil lagre sig i den musikalske hukommelse til gavn og glæde for resten af livet.

Du vil få lidt information om musikkens betydning for børnene, men først og fremmest handler det om et tæt samvær med dit barn igennem musikken.

Babysalmesangen foregår i kirkerummet og varer en god halv time. Derefter er der kaffe i sognehuset.

OBS: Nyt hold begynder den 3. september 2019.

Vi mødes på følgende tirsdage:

3., 10., 17 og 24. september samt 1. og 8. oktober.

Hver gang klokken 9.30 i Brædstrup kirke.

Tilmelding nødvendig til:

Kirkekontoret

Brædstrup Kirke

Kirkegade 11

8740 Brædstrup

Tlf.nr. 7575 3724

Mail: braedstrup.sogn@km.dk

Babysalmesang er for børn i alderen 0-12 måneder og deres forældre.

Hjertelig velkommen til alle babyer og deres forældre ønsker Brædstrup Menighedsråd