Navngivning

Skal barnet navngives uden dåb skal du/I med NemId lave en digital anmeldelse via borger.dk.  Hvis I har fælles forældremyndighed skal begge forældre underskrive digitalt. Her kan du læse mere om NemId. Er det ikke muligt for begge forældre at få NemId kan I henvende jer på kirkekontoret for at blive vejledt yderligere.

Uanset om du ønsker barnet navngivet ved dåb eller uden dåb, vil det være en god ide at læse de regler, der gælder for valg af navne. Disse regler kan du læse mere om på Ankestyrelsens hjemmeside.  Se liste over godkendte fornavne her.