Konfirmation 11. maj 2014

Bagerste række fra venstre:

Gregers Norman Vad, Marcus Rasmussen Dåbeck, Frederik Frølund Sørensen, Emil Bech Glerup, Mathias Nygaard Sandager Madsen.

Midterst række fra venstre:

Simon Løvstad Henriksen, Lykke Sørensen Godskesen, Morten Nygaard Sandager Madsen, Emilie Lyngkjær Vangkilde, Thor Weber, Stine Lundfold Jørgensen, Elias Skov Laursen.

Forrest række fra venstre:

Malene Nygaard sandager Madsen, Nikolai Veis Høi, Pernille Illum Kehlet, Sebastian Dybbøl Sommer.

Konfirmation 18. maj 2014

Bagerste række fra venstre:

Emil Thorsø Skildal Nielsen, Sigfred Frey Nørgaard Knudsen, Marco Dam Kristensen, Morten Johansen Lange Skou, Mads Lyder Mortensen, Mikkel Alexander Løkke Leth.

Midterst række fra venstre:

Mads Thomsen, Julie Dam Nielsen, Mikkel Bonde Friis, Emilie Warrer Therkelsen, Oliver Larsen, Andrea Skytte Pedersen, Chris Kangprom Larsen, Line Hansen, Nicoline Juul Eskildsen, sognepræst Berit Hune Jørgensen.

Forrest række fra venstre:

Frederik Thomsen, Sarah Højgaard Andersen, Michael René Trier Pedersen, Andera Selimann Møller Pedersen.

Konfirmation 25. maj 2014

Bagerste række fra venstre:

Frida Errebo Agerholm, Kasper Astrup Palmelund, Sofie Værnholt Bjerring, Mathilde Jensen, Kai Yamamoto Iliasoff, Julie Kjeldgaard Caspersen.

Midterst række fra venstre:

Niclas Arhensbach Følbæk, Sofie Wielandt Egemose, Mike Kristensen, Sofia Lykke Krogh, Christian Værnholt Bjerring, sognepræst Berit Hune Jørgensen.

Forrest række fra venstre:

Emma Thomsen, Frederik Østergaard Hansen, Freja Lyngbak Tholstrup Pedersen, Mikkel Brenth Frisk.