Konfirmation 10. maj 2015

Bagerste række:

Victoria Stokholm Jessen, Úlfar Árni Laxdal Svansson, Lærke Thorsø Skildal Nielsen, Asbjørn Weber, Søren Lund Pedersen, Sarah Barslev Møldrup

Midterste række:

Emil Pedersen, Sarah Hesselholm Vegar Stokholm, Christian Olesen Pedersen, Camilla Eliseholm, Paw Oskar Løhde, Anne Florander Nielsen, Markus Marcovitch Aslak Jensen, Sofie Viktorin Jensen, Lucas Foged Jørgensen.

Forreste række:

Mads Møller Skovvang Nielsen, Camilla Maria Bank, Lukas Lind Vonsild Klausen, Marie Kjærgaard Pedersen.

Konfirmation 14. maj 2015

Bagerste række:

Lærke Kjeldgaard Caspersen, Caroline Christensen, Louise Troelsgaard Kristensen, Cecilie Greve Laursen, Julie Vollmer Nielsen, Christopher Mathias Bengtson.

Midterste række:

Marie-Louise Christensen, Jonathan Juul Nørmark, Rikke Feldt Nielsen, Line Herskind Jensen, Mikkel Alex Sørensen.

Forreste række:

Anders Bilstrup Brønd, Sarah Bach Wind, Alexander Nielsen Secher, Freja Skovgaard.

Konfirmation 17. maj 2015

Bagerste række:

Frederikke Rindom Vestergaard, Dagmar Bergholt, Jonas Hagen Pedersen, Mads Lindholm Nielsen, Mie Jensen, Freja Cecilie Pihlmann Isaksen.

Midterste række:

Julie Stougaard Andersen, Kasper Steenbjerg, Victoria Katrine Janning, Martin Feldt Nielsen, Mille Ross Nielsen, Anders Buhl Jørgensen, Louise Gry Jensen.

Forreste række:

Maiken Engelhardt Bak, Jeppe Ballisager Hansen, Laura Harding Bøgelund Rasmussen, Mathias Brink Thomasen.