Konfirmation 2016

Brædstrup skole: 8. maj kl. 10:00

Brædstrup skole: 15. maj Pinsedag kl. 10:00

- Fotografering af årets konfirmander kan ske efter hver gudstjeneste af konfirmandernes pårørende eller personer hyrede hertil.

Præsterne opfordrer forældrene til konfirmanderne til at begrænse antallet af fotografer til én pr. konfirmand.

- Blå Mandag 2016

Blå Mandag begynder den 21. maj kl. 9:00 med fælles morgen kaffe mm. i Sognehuset.

Alle kirkens konfirmander og et par af deres pårørende er velkomne.

Der kan være ca. 150 mennesker i Sognehuset, derfor kan konfirmanderne ikke tage et ubegrænset antal pårørende med.

Kl. 10:00 er der afgang fra Sognehuset til fællesarrangement for konfirmanderne.